• 20221205_GKfinance_beeldmerk
  • Begijnenhof 27,
    5611EK Eindhoven

  • 20230216_GKfinance_Telefoon
  • + 31 (040) 218 40 24
    contact@gk.nl

Cijfers die ondernemers iets zeggen

Inzicht in je financiën zonder de rompslomp, zodat jij je kunt focussen op ondernemen. Dat is waar GK Finance voor staat.

 

De inzichten waar jij behoefte aan hebt

Geautomatiseerd waar het kan, maatwerk waar het sense maakt

Voor een faire prijs

voor ondernemers, door ondernemers

20230126_GKpayroll_Lijn_9

 

Voor ondernemers - door ondernemers - draft

De ondernemers achter GK hebben zelf meerdere ondernemingen in diverse sectoren. In die rol merkten zij dat het aanbod van accountant en administratiekantoren niet aansloot bij hun behoefte.

 

Gedreven door een sterke visie hoe het beter kan, hebben zij als ondernemer  de zoektocht naar de beste methoden en softwarepakketten voor het beste inzicht al meerdere malen meegemaakt.

 

De bewezen aanpak die daaruit voortvloeit, willen zij graag delen met andere ondernemers.

 

Daarom zijn we met GK Finance gestart.

 

Zodat met de juiste mensen en de juiste werkwijze, een dienstverlener te kunnen bouwen die helemaal draait om de ondernemer en wat hij nodig heeft.

 

Wij laten zien dat het anders kan!
Awesome Tour

Hoe zorgt GK dat cijfers iets zeggen?

20230126_GKpayroll_Lijn_6

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

snel en correct, voor een faire prijs

20230126_GKpayroll_Lijn_9

Door te automatiseren waar het kan, kunnen we onze uren steken in het helpen van ondernemers . Onze pricing sluit daarbij aan.

 

Daarom betaal je bij ons:

* Een basis tarief voor elke geautomatiseerde transactie

* En een opslag voor transacties waar handelingen bij komen kijken

* Voor basis producten (e.g. deponering kvk) hanteren we een vaste prijs


Daarmee weet jij wat je kwijt bent aan onze basis dienstverlening en neem je zelf de regie over eventuele advies-uren die je afneemt

Awesome Tour

Jij kunt ons inzetten voor

20230126_GKpayroll_Lijn_11

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

20230127_GKfinance_Balans

Administratie

GK Finance verzorgt jouw administraties. Wij zorgen dat alles compleet is en klopt, zonder dat jij er tijd aan kwijt bent. Als de basis staat, zijn de mogelijkheden eindeloos.

20230127_GKfinance_Facturen

RAPPORTAGES

GK Finance laat je de cijfers zien die belangrijk zijn voor jouw onderneming. We luisteren naar jouw wensen en brengen deze verder met onze expertise. Zodat je een rapport krijgt waarmee je verder kunt.

20230321_GKfinance_Kompas

Vragen

Als ondernemer loop je regelmatig tegen vragen aan. Waar je direct een antwoord op wilt hebben. GK Finance geeft je dat antwoord! Met jouw cijfers in orde staan wij voor je kaar, zodat jij weer verder kan.

  

20230127_GKfinance_FinancieelAdvies

advies

Als ondernemer heb je soms behoefte om te sparren. GK Finance biedt je een gesprekspartner op niveau. Met jaren werkervaring in en voor verschillende industrieën komen wij tot praktische adviezen die werken. Met de juiste cijfers als basis is de oplossing nooit ver weg.

20230126_GKfinance_Belastingsaangifte

Belastingaangifte

Als ondernemer dien je belastingaangifte te doen. Met correcte cijfers als basis blijft er tijd over voor aandacht. Zodat jij geen kansen laat liggen!

20230127_GKfinance_Boekhouding

Jaarrekening

Als je cijfers in orde zijn is de jaarrekening met een druk op de knop beschikbaar. Moet je jaarrekening aan specifieke wensen of eisen voldoen, dan zorgen wij daar voor.

Onze labels

Laat je inspireren door onze bewezen aanpak

20230126_GKpayroll_Lijn_9

(hieronder zou bij elk van de logo's in mijn ogen een 'case' moeten komen - die laat zien hoe we automatiseren en de boel superstrak inrichten)

Deze bedrijven hebben hun financiële processen al staan als een huis. We vertellen je graag hoe we dat hebben gedaan.

Awesome Tour

FAQ

20230126_GKpayroll_Lijn_9

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Hebben jullie ook ervaring met sustainability?

Ja! Wij hebben specialisten in huis die jullie kunnen ondersteunen en adviseren bij de ESG-transformatie. Wij kunnen jullie ondersteunen met het formuleren van KPI’s en de vastlegging hiervan. Daarnaast kunnen wij ook ondersteunen bij het in kaart brengen van informatie die benodigd is voor jullie toeleveranciers (keten).

Verzorgen jullie ook samenstelopdrachten en wat houdt dit in?

Jazeker. We hebben alle financiele expertise in huis om deze te kunnen verzorgen. Kern van onze dienstverlening is dat we aansluiten bij jouw behoeften. Als een samenstelverklaring voor jou sense maakt, verzorgen we die.

Wanneer een accountant het bestuur van de organisatie (of: de ondernemer) helpt bij het maken van de jaarrekening, geeft hij hierbij een samenstellingsverklaring af. Hierin staat de volgende informatie:
- de inhoud van de opdracht
- de verantwoordelijkheden van het bestuur
- de verantwoordelijkheden van de accountant.

Omdat de accountant het bestuur helpt met het maken van de jaarrekening, gaat hij uit van de informatie die hij ontvangt van het bestuur. De accountant onderzoekt in principe niet of deze informatie correct is.

Soms helpt hij het bestuur bij het maken van schattingen of bij de keuze van passende grondslagen voor financiële verslaggeving. Hij zal hierover altijd overleggen met het bestuur en ervoor zorgen dat het bestuur de gemaakte keuzes begrijpt. Dit om ervoor te zorgen dat het bestuur zijn verantwoordelijkheid voor de jaarrekening kan nemen.

Wanneer de jaarrekening is opgesteld zal de accountant globaal nagaan of het beeld van de jaarrekening aansluit met zijn kennis van de organisatie. Als de accountant denkt dat de informatie van het bestuur niet compleet of onnauwkeurig is, dan zal hij het bestuur om aanvullende informatie vragen. Zo nodig zal hij zelf aanpassingen voorstellen.

Omdat de accountant het bestuur helpt bij het maken van de jaarrekening geeft hij geen oordeel of conclusie over de jaarrekening. Als de gebruikers van de jaarrekening een oordeel of conclusie willen, moet een accountant een controle- of beoordelingsopdracht uitvoeren.

Verzorgen jullie ook beoordelingsopdrachten en wat houdt dit in?

Ja! Wanneer stakeholders extra zekerheden zoeken kunnen wij die bieden.

Bij een beoordelingsopdracht gaat de onafhankelijke accountant na of de jaarrekening een goede weergave is van de financiële situatie van de organisatie. De accountant voert alleen in principe minder werkzaamheden uit. Deze zullen vooral bestaan uit:
- nadenken over wat fout kan gaan en op basis hiervan zijn beoordeling inrichten
- inlichtingen vragen aan mensen in de organisatie en
- cijferanalyses maken

Omdat minder werkzaamheden worden uitgevoerd door de accountant dan bij een wettelijke controleopdracht, zal hij ook minder zekerheid kunnen geven over de jaarrekening. Zijn conclusie geeft een beperkte mate van zekerheid. De keuze hiervoor is afhankelijk van de behoefte aan zekerheid bij de gebruikers in verhouding tot de kosten.

Als de accountant denkt dat de jaarrekening een afwijking van materieel belang bevat, dan doet hij nader onderzoek.

In de beoordelingsverklaring stelt de accountant dat ‘niet is gebleken dat de jaarrekening geen getrouw beeld geeft van het vermogen en het resultaat van de onderneming’. Daarmee zegt hij eigenlijk dat de jaarrekening plausibel lijkt.

Net als bij de controleverklaring kan het ook hier voorkomen dat de accountant van mening is dat de jaarrekening fout is of dat hij onvoldoende zekerheid kan verkrijgen over de jaarrekening. Hij brengt dit dan tot uitdrukking in zijn conclusie.

Kan ik jullie inschakelen voor een wettelijke jaarrekeningcontrole?

Nee, dit kan niet. Wij hebben geen vergunning van de AFM. Wij werken echter nauw samen met accountantskantoren die deze bevoegdheid wel hebben waarin wij kunnen ondersteunen.

Ik wil een due-dilligence laten doen. Kan ik daar ook voor jullie bij terecht?

Dat kan. Onze financiële expertise is zeer breed. Kern is dat we meedenken in de behoeftes die jij als ondernemer hebt. Assisteren bij overname-trajecten hoort daar uiteraard ook bij.

Kan ik jullie inschakelen voor subsidiecontroles en bijzondere controleopdrachten?

Ja dit kan. Wij hebben alle expertise in huis om controles van subsidieopdrachten of bijzondere opdrachten te kunnen uitvoeren.

vragen? Neem contact met op ons op!

20230126_GKpayroll_Lijn_9

 

Contactformulier

GK_People_kantoor

 

GK Finance

Begijnenhof 27

5611EK Eindhoven